Renault Clio 2017 Flio Araç Kiralama

Filo Araç Kiralama
Kiralık Filo Araç

Otomobil

Filo

Otomatik

2017

240 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Firmamız uzun dönem filo araç kiralama sektöründe faaliyet göstermektedir. İlk günden bu zamana kadar elde ettiğimiz tecrübe ve deneyim ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Tüm müşterilerimize hitap edebilecek yüksek adetli stoklarımızla her ihtiyaca uygun alternatif sunmaktayız. Hızlı ve uygun fiyatlı araç kiralama sağlamaktayız.

Filo kiralık araçlarımızın; led pure vision ön farlar, led stoplar, yol bilgisayarı, krom detaylar, navigasyon, hız sabitleme, yağmur sensörü, eco mood, start-stop, yokuş kalkış deteği, elektrikli yan aynalar, park sensörü gibi birçok özelliği bulunmaktadır. Filo araç kiralama şirketimizde Renault Clio araçlarımızın periyodik bakımları düzenli olarak firmamız tarafından karşılanmaktadır.

Malatya ili merkez ilçelerine filo araç kiralama hizmeti vermekteyiz. Kiralık araçlarınızı Malatya Havalimanı yada adrese teslim olarak valelerimiz tarafından alabilirsiniz. İsterseniz şirketimize uğrayarak filo araç kiralama işlemlerinizi gerçekleştire bilirsiniz. Filo hizmetimizdeki araçlarımızın hasar kaydı bulunmamaktadır. Ödemelerinizi vadeli  olarak yada kredi kartı ile 12 taksitle yapabilme kolaylığı ile müşterilerimizin karşısına çıkmaktayız.

 

 

 

 

Renault Clio 2017 Flio Araç Kiralama Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Filo
Araç Renk:
Beyaz
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2017
Araç Konumu:
Malatya > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Hacthback 5 Kapı
Beygir Gücü:
90 HP
Motor Hacmi:
1461 CC
Model Serisi:
1.5 dCi Icon
Kilometre:
118.000 KM

Lütfen Formu Doldurun