Filo Otomobil Kiralama Renault Fluence 2013

Filo Kiralık Otomobil
Otomobil Kiralama

Otomobil

Filo

Otomatik

2013

220 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Filo otomobil kiralama, şirketlerin yüklü maliyetler altına girmeden iş süreçlerini aktif bir şekilde ilerletmek için tercih ettikleri bir uygulama  olmaktadır. Firmanız için yapacağınız etkin bir filo araç kiralama ile firmanızı büyük masraf altına sokmadan çözüm odaklı bir yatırım yapmış olursunuz. Şirketimiz ile filo araç kiralama işlemlerinizi sorunsuz şekilde gerçekleştirebilme imkanı sunmaktayız.

Firmamız filo araç kiralama işlemlerinde de sizlerin memnuniyeti için ne gerekiyorsa tecrübeli ekip arkadaşlarımız aracılığı ile yapmaktadır. Şirketimizin yüksek adet araç yelpazesi, güler yüzlü hizmet anlayışı ve uygun filo kiralama fiyatları ile hem maliyeti çok olmayan hem de yüksek kalitede hizmet almanızı hedeflemektedir. Filo otomobil kiralama sektöründe müşterilerimize kolay kiralama imkanı ile Renault Fluence araçlarımızın tüm bakımı yapılmıştır.

Bilecik ili otomobil filo kiralama hizmeti vermekteyiz. Kiralık filo araçlarınızı ister acentemizden, isterseniz adrese teslim ile güvenli valelerimiz aracılığı ile kiralık otomobilinizi alabilirsiniz ve aynı şekilde teslim edebilme imkanı sunmaktayız. Hizmet bedelinizi şahsi kredi kartı ile yada firmanız adına olan kredi kartı ile 12 ay taksitle ödeme kolaylığı sunmaktayız.

Filo Otomobil Kiralama Renault Fluence 2013 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Filo
Araç Renk:
Beyaz
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2013
Araç Konumu:
Bilecik > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
110 HP
Motor Hacmi:
1461 CC
Model Serisi:
1.5 dCi Icon
Kilometre:
230.000 KM

Lütfen Formu Doldurun