Uzun Dönem Sıfır Otomobil Kiralama Fiat Egea Cross

Uzun Dönem Kiralık Otomobil
Sıfır Otomobil Kiralama

SUV

Uzun Dönem

Otomatik

2023

470 TL Günlük Fiyat

Sıfır Araç Kiralama

Sıfır otomobil almak yerine yaptığınız uzun dönemli kirala ile araçın değer kaybından’da etkilenmemektesiniz. Aylık yeni otomobil kiralama seçeneği bazende yıl içinde yoğun geçirceğiniz uzun dönem için imdadınıza kavuşur, yoğunluk yaşayacağınız o dönemde kendinize bir otomobil kiralayarak işlerinizi rahat halletme olanağı verir.

Müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip, sektörde dönüşüm ve değişimi yaratan Türkiye’nin araç kiralama markasıdır. Arackiralamabul.com sitemize hızlı bir şekilde rezervasyon yaparak uygun ücrete kiralama imkanından faydalanabilirsiniz. Kiralık yeni otomobillerimizin full kaskosu ve sigortası yapılmıştır. Sıfır kiralık otomobillerimizin yokuş kalkış desteği bulunmaktadır.

Düzce ili tüm ilçelerine yeni otomobil kiralama hizmetimiz bulunmaktadır. Düzce otogar ve adrese teslim hizmetimiz ile kiralık otomobillerinizi valelerimizden araçlarınızı teslim alabilir ve aynı şekilde teslim edebilirsiniz. Uzun dönem sıfır otomobil kiralama da firmamız Fiat Egea Cross araç kullanıcılarına sınırsız km kullanım hakkı tanımaktadır.

Uzun Dönem Sıfır Otomobil Kiralama Fiat Egea Cross Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
Sıfır Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Uzun Dönem
Araç Renk:
Mavi
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2023
Araç Konumu:
Düzce > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
SUV
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Diğer
Beygir Gücü:
130 HP
Motor Hacmi:
1598 CC
Model Serisi:
1.6 Multijet Street
Kilometre:
0 KM

Lütfen Formu Doldurun