Renault Kadjar Uzun Dönem Yeni Kiralık Otomobil

Yeni Kiralık Otomobil
Uzun Dönem Otomobil Kiralama

SUV

Uzun Dönem

Otomatik

2023

635 TL Günlük Fiyat

Sıfır Araç Kiralama

Uzun dönem kiralık otomobil firması olarak uzun dönem sektörde olamamızın vermiş olduğu uzman ve tecrübeli ekibimiz ile yüksek adet araç filomuz ile konforunuzu ve güvenliğinizi ön planda tutmaktadır. Otomobil kiralama fırsatları ile siz de sevdiklerinizle birlikte keyifli yolculuk planları yapmaya sıfır km Renault Kadjar araçlarımızı tercih ederek başlayabilirsiniz. Yeni kiralık otomobillerimize özel şirketimiz sınırsız km fırsatı sunmaktadır.

Kiralık otomobillerimizi 2o yaşını doldurmuş, ehliyet yaşı en az 2 sene olan müşterilerimize otomobil kiralama hizmeti vermekteyiz. Firmamız kurumsal yapısı, deneyimli ve eğitimli kadrosu ile müşteri memnuniyetini, hizmette kalite ve güveni ilke edinmektedir. Yeni kiralık otomobillerimiz ile beklentilerin üzerinde yaratıcı hizmet sağlamak, güvenilir ve sektörün önde gelen şirketler konumuna ulaşmaktır.

Uzun dönem yeni kiralık otomobillerimizden Renault Kadjar aracımızın kiralama bedelini senetsiz ve kefilsiz olarak ödeme kolaylığı sağlamaktayız. Tunceli ili merkez ilinde bulunan kiralama acentemiz ile hizmet vermekteyiz. Tunceli otogar ve adrese teslim ile güvenli valelerimizden yeni kiralık otomobillerinizi teslim alabilir ve teslim edebilirsiniz.

Renault Kadjar Uzun Dönem Yeni Kiralık Otomobil Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
Sıfır Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Uzun Dönem
Araç Renk:
Beyaz
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2023
Araç Konumu:
Tunceli > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
SUV
Marka, Model:
Kasa Tipi:
SUV
Beygir Gücü:
151 - 175 HP
Motor Hacmi:
1301 – 1600 CC
Model Serisi:
1.3 TCe Icon
Kilometre:
0 KM

Lütfen Formu Doldurun