Aylık Yeni Araba Kiralama Fiat Egea Benzinli

Aylık Kiralık Araba
Yeni Araba Kiralama

Otomobil

Aylık

Manuel

2023

415 TL Günlük Fiyat

Sıfır Araç Kiralama

Aylık yeni araba kiralama firmamız Fiat Egea’nın iç tasarımı ve dış çizgileri ile göze hitap ederken donanım ekipmanları onu kusursuzlaştırıyor.  Düşük yakıt sarfıyatının yanına üstün performansı ile kullanıcılarının dikkatini çekmektedir. Sıfır km kiralık araçlarımızın dizel motor hem çevreci hem de son aşama ekonomik olmaktadır.

Yeni Fiat Egea ile sürüş güvenliğinizi tehlikeye atmadan bluetooth özelliği olan cep telefonunuzu ellerinizi direksiyondan çekmeden yönetebilir, mesajlarınızı dinleyebilir ve telefon rehberinize kayıtlı adı söyleyerek aramanızı gerçekleştirebilirsiniz. Yakıt tasarrufu ve üstün performansın yanı sıra çevreci özellikleriyle de göz kamaştırmaktadır. Yeni kiralık araçlarımıza özel ek olarak etken gergili ve yük sınırlayıcılı ön güvenlik kemerleri, boynu korumuş olan etken ön koltuk başlıkları ve gece görüşünü iyileştirecek viraj içini aydınlatan ön sis farları bulunuyor. Böylece, sizin ve yolcuların güvenliği güvenli ellerde bulunmaktadır.

Kırşehir ili merkez ilçelerinde bulunan araba kiralama ofislerimizi ziyaret ederek sıfır km Fiat Egea araçlarımızı görerek kiralama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kırşehir ili tüm bölgelerine adrese teslim kiralık araçlarınızı alabilirsiniz, kiralık araçlarınızı ekip arkadaşlarımıza teslim edebilirsiniz. Hizmet bedelini kiralam işlemi esnasında yapılması gerekmektedir. Ödemeleriniz senetsiz yaparak kefil arama zahmetinde bulunmayacaksınız. Aylık araba kiralama firması olarak müşterilerimize özel sınırsız km kullanım hakkı verilmektedir.

Aylık Yeni Araba Kiralama Fiat Egea Benzinli Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
Sıfır Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Kırmızı
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2023
Araç Konumu:
Kırşehir > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
95 HP
Motor Hacmi:
1248 CC
Model Serisi:
1.3 Multijet Easy Plus
Kilometre:
0 KM

Lütfen Formu Doldurun