Filo Sıfır km Kiralık Araç Fiat Egea

Filo Araç Kiralama
Sıfır Kiralık Araç

Otomobil

Filo

Otomatik

2023

325 TL Günlük Fiyat

Sıfır Araç Kiralama

Filo sıfır km kiralık araç; müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip, sektörde konforlu,  dönüşüm ve değişimi yaratan araçlardan biride Fiat Egea dır. Yenilikçi yapımız ve müşterilerimize sağladığımız konfor alanı ile sektör standartlarının üzerinde bir hizmet vermek asıl hedefimizdir. Filo araç kiralama teklifinin onaylanması durumunda aynı gün muadil araç teslimatı yapılmaktadır. Kiralık araç filomuzda yer alan sıfır Fiat Egea en çok tercik edilen kiralık araçalrdandır.

Kiralık araçlarımızın düzenli olarak periyodik bakımları yapılmaktadır. Kiralık arabalarımızda hasar kaydı yoktur. Ayrıca değişen parçası da yoktur. Filo yeni araç kiralama şirketi olarak tüm araçlarımızın full kaskosu yapılmıştır. Özel sigortaları yapılmıştır. Lastik değişimi, , arıza ve onarım gibi ihtiyaçlarda operasyon ekibimiz ikame aracınızla anında yanınızda olmaktadır.

İstanbul ili filo kiralık araç hizmetimiz bulunmaktadır. Filo araç kiralama sektörüne  getirdiğimiz soluk ile, sıfır km araç kiralama sürecinin katı kurallarını esneterek müşteri memnuniyetini ilk sıraya yerleştiriyoruz. Şirketimiz deneyimli kadrosu ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile değerli müşterilerine finansal ve teknolojik gelişmeler çerçevesinde hizmet sunmaktadır. Almış olduğunuz hizmetin bedelini kredi kartına 12 taksit yapabilme imkanı sunmaktayız.

 

Filo Sıfır km Kiralık Araç Fiat Egea Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
Sıfır Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Filo
Araç Renk:
Beyaz
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2023
Araç Konumu:
İstanbul > Bostancı
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
95 HP
Motor Hacmi:
1368 CC
Model Serisi:
1.4 Fire Easy
Kilometre:
0 KM

Lütfen Formu Doldurun