Renault Taliant Yeni Araba Aylık Kiralama

Aylık Yeni Araba Kiralama
Kiralık Araba

Otomobil

Aylık

Manuel

2023

355 TL Günlük Fiyat

Sıfır Araç Kiralama

Yeni araba aylık kiralama; özel tasarımı, güvenirliği ve konforu ile sevilen Renault’un  en çok tercih edilen sıfır km arabalarından Taliant‘dır. Arackiralamabul.com sitemize hızlı bir şekilde rezervasyon yaparak uygun ücrete kiralama imkanından faydalanabilirsiniz. Ayrıca aylık kiralık arabalarımıza özel sınırsız km hakkım ile mil kazanma şansını yakalayarak bir sonraki kiralamanızda millerinizi kullanabilirsiniz.

Araba kiralama firması olarak bünyemizde bulunan tüm araçlarımızın full kaskosu vardır ve sigortaları yapılmıştır. Araba kiralama sürecinde aracın güvenilirliği, kalitesi ve konforu her zaman önceliklidir. Cebinize uygun seçeneklerin yüksek kaliteli ve güven eşliğinde sunulması, can güvenliğinin önemi göz önünde bulundurulması gerekmektedir. Sıfır km kiralık arabalarımıza yol yardım destek hizmetimiz bulunmaktadır.

Adana ili merkez ilçelerinde bulunan acentelerimizden kiralama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Adana Şakirpaşa Havalimanı araba kiralama ile kiralık araçlarınızı valelerimizden teslim alabilir ve aynı şekilde teslim edebilirsiniz. Dilerseniz adrese ve otogara teslim kiralama işlemleri yapmaktayız. Müşterilerimizden teslimat adına hiçbir şekilde ek ücret talep edilmemektedir. Hizmet bedeli ödemelerinizi senetsiz ve kefilsiz olarak yapabilirsiniz.

Renault Taliant Yeni Araba Aylık Kiralama Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
Sıfır Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Siyah
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2023
Araç Konumu:
Adana > Çukurova
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
90 HP
Motor Hacmi:
999 CC
Model Serisi:
1.0 T Joy
Kilometre:
0 KM

Lütfen Formu Doldurun