Uzun Dönem Kiralık Otomobil Fiat Fiorino 2014

Uzun Dönem Kiralık Otomobil
Otomobil Kiralama

Hafif Ticari

Uzun Dönem

Manuel

2014

175 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Fiat Fiorino 2014 model uzun dönem kiralık otomobillerimize özel sınırsız km tüketim hakkı ile mil kazanma şansını yakalayın. Kiralık otomobillerimiz güvenirliği ve özel tasarımı ile sevilen araçlardır. İnternet sitemize hızlı bir şekilde otomobil kiralama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İşlemlerimiz hakkında bilgi akmak için çağrı merkezimizi arayarak 7/24 bilgi alabilirsiniz.

Kiralık otomobillerimizin ağır hasar kaydı bulunmamaktadır. Araçlarımızın gerek dış görünümü gerekse iç aksamlarının bakımlı ve özenle donatılması yolculuğunuzu keyifli hale getirecektir. Otomobil kiralamada araçlarımızın vergi, sigorta, full kasko ve doğabilecek diğer vergileri şirketimiz karşılamaktadır. Aracınız bozulduğu zaman yada kaza durumunda firmamız sizleri araçsız bırakmaz.

Hakkari ili merkez ilçelerinde bulunan acentalarımız ile araba kiralama işlemlerinizi yapabilirsiniz. Hakkari Havalimanı araç kiralama hizmetimiz bulunmaktadır. Dilerseniz adrese teslim kiralık arabalarınızı alabilir ve teslim edebilirsiniz. Ödemelerinizi senetsiz ve kefilsiz ödeme imkanı ile müşterilerimize kolay ödeme fırsatı sağlamaktayız.

Uzun Dönem Kiralık Otomobil Fiat Fiorino 2014 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Uzun Dönem
Araç Renk:
Mavi
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2014
Araç Konumu:
Hakkari > Yüksekova
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Hafif Ticari
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Panel Van
Beygir Gücü:
95 HP
Motor Hacmi:
1248 CC
Model Serisi:
Fiorino Combi 1.3 Multijet Emotion
Kilometre:
130.000 KM

Lütfen Formu Doldurun