Günlük Kiralık Araç Fiat Fiorino 2010

Günlük Kiralık Araba
Araç Kiralama

Hafif Ticari

Günlük

Manuel

2010

215 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Türkiye nin önde gelen araç kiralama şirketlerinden biri olarak, kolay teslim alma ve bırakma işlemleri yapmaktayız. Kendi kiralık arabanızda gezinme özgürlüğünün tadını çıkarın ve şehri boş zamanlarınızda keşfedin. Her bütçeye uygun ucuz araba kiralama, ihtiyacınıza yönelik konforlu ve lüks segment kiralık araçlar burada. Araç kiralama firmamız da; tecrübeli ekibimiz ile yüksek adet araç filomuz ile konforunuzu ve güvenliğinizi ön planda tutmaktayız.

Müşterilerimizin ihtiyacının olduğu her alanda canlı destek te 7/24 yardım hizmetimiz bulunmaktadır. Otomobil kiralama olarak kolay iptal ve iade işlemleri sayesinde bütçenize uygun aracınızı güvenle kiralayın. Kiralık aracımız Fiat Fiorino‘ nun bütün periyodik bakımları ve temizliği siz aracı teslim almadan önce özenle yapılmaktadır. Kiralık otomobillerimizin full kaskosu ve özel sigortası yapılmıştır.

Ardahan ili merkez ilçelerinde araç kiralama işlemlerimiz vardır. Ardahan otogar ve adrese teslim kiralık araçlarınız verlir ve teslim alınır. Araba kiralama işlemlerinizi yaptıktan sonra sınırsınız km fırsatı ile tatilinizi keyifli bir şekilde km aşımı derdi olmadan yolculuğunuza devam edim. Ödemelerinizi senetsiz ve kefilsiz ödeme imkanlarımızdan faydalanabilirsiniz.

 

Günlük Kiralık Araç Fiat Fiorino 2010 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Mavi
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2010
Araç Konumu:
Ardahan > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Hafif Ticari
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Diğer
Beygir Gücü:
75 HP
Motor Hacmi:
1248 CC
Model Serisi:
Fiorino Combi 1.3 Multijet Safeline
Kilometre:
145.000 KM

Lütfen Formu Doldurun