Aylık Kiralık Arazi Aracı Fiat Fullback 2016

Aylık Pick-up Kiralama
Arazi Aracı Kiralama

Pickup

Aylık

Manuel

2016

350 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Arazi araçlarımızın hasar kaydı bulunmamaktadır. Aylık Pick-up kiralamada sınırsız km tüketim fırsatı ile yolcuğunuzun keyfini çıkarabilrisiniz. Kamyonet kiralama firması olarak önceliğimiz araçlarımızı sizlere hijyenik bir şekilde teslim etmektir. Bu sebeple kiralık pick-up Fiat Fullback lerimizi oto kuaförlerde iç ve dış temizliği büyük titizlikle yapılarak sizlere öyle teslim edilmektedir. Kiralık araç kiralama konusunda deneyimli ve uzman kadromuz ile müşterilerimize daha iyi ve güncel hizmet verebilmek adına sürekli çalışmaktayız.

Arazi araçları yüksek çekişli özelliği sayesinde patikalı yolları kolaylıkla aşabilme özelliğiyle ön plana çıkıyor. Kiralık pikaplarımız esnek süspansiyonlara ve büyük dişli lastiklere sahip olan bu arazi araçlarıyla engebeli yollarda kolaylıkla geçebilmektedir. Spor amaçlı arazi aracı olarak bilinen Fiat Fullback şehir içi kullanım ortamlarına uygun ve 4 çeker binek şeklinde tanımlanıyor. Kiralık kamyonet modellerinin en önemli özellikleri birçok farklı özellikte olan donanım ve çeşidin fonksiyonlarını bir tek potada topluyor olmasıdır.

Düzce ili tüm ilçelerine kiralık araç hizmetimiz bulunmaktadır. Kiralık arazi araçlarınızı ister otogar, isterseniz adrese teslim kiralık araçlarınız teslim edilir ve aynı şekilde otogar ve adreste geri teslim alımaktadır. Kiralık arabalarımızdan teslimat için ek ücret talep edilmemektedir.  Ödemeleriniz senetsiz ve kefilsiz olarak ödeme kolaylığı sunmaktayız.

Aylık Kiralık Arazi Aracı Fiat Fullback 2016 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Siyah
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x4
Üretim Yılı:
2016
Araç Konumu:
Düzce > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Pickup
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Kamyonet
Beygir Gücü:
182 HP
Motor Hacmi:
2442 CC
Model Serisi:
2.4 D Hardrock
Kilometre:
200.000 KM

Lütfen Formu Doldurun