Uzun Dönem Kiralık Pick-up Fiat Fullback 2018

Kiralık Arazi Aracı
Pick-up Kiralama

Pickup

Uzun Dönem

Manuel

2018

330 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Kiralık Pick-uplarımız sağlam olduğu kadar güçlü ve ilgi çekici bir görünüme sahip olan Fiat Fullback farklı dizayn edilmiş cam sistemi, büyük ve çevik görünen tekerlekleri ve daha fazla tasarım özelliği barındırarak muadillerinin arasında dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Sektörün önde gelen pikap kiralama şirketlerinden biri olarak, kolay teslim alma ve bırakma için işinde uzman kadromuz ile hizmet vermekteyiz.

Araç kiralama filomuzda bulunan kiralık arazi araçlarımızın düzenli olarak periyodik bakımları yetkili servislerinde yapılmaktadır. Kiralık Pick-uplarımızın lastikleri yeni değiştirilmiştir.Kiralık arabalarımız arasında yer alan arazi aracı pikaplarımız 6 ileri manuel şanzıman ya da 5 ileri tork konvertörlü otomatik şanzıman seçenekleri ile sunulmaktadır.

Hızlı, güvenilir ve kalite odaklı araç kiralama hizmetini ilke olarak benimsemiş bir firmayız. Gece ve gündüz 7/24 heran araç kiralama hizmeti vermekteyiz. Kayseri şehri tüm ilçelerine araç kiralama ofislerimizden hizmet vermekteyiz. Kayseri Havalimanı, otogar ve adrese kiralık pick-up teslim edilir ve teslim alınır. Teslimat için müşterilerimizden ek ücret talep edilmemektedir. Ödemeleriniz kredi kartı ile ödeme zorunluğu yoktur. Dilerseniz senetsiz ve kefilsiz ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Uzun dönem kiralık arazi araçlarımıza özel sınırsız km hakkı tanımaktayız.

Uzun Dönem Kiralık Pick-up Fiat Fullback 2018 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Uzun Dönem
Araç Renk:
Gri
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x4
Üretim Yılı:
2018
Araç Konumu:
Kayseri > Pınarbaşı
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Pickup
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Kamyonet
Beygir Gücü:
150 HP
Motor Hacmi:
2442 CC
Model Serisi:
2.4 D Rock
Kilometre:
50.000 KM

Lütfen Formu Doldurun