Fiat Fullback 2018 Dizel Aylık Kiralık Araba

Aylık Kiralık Araç
Otomobil Kiralama

Pickup

Aylık

Manuel

2018

370 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Yenilikçi ve gelişime açık olan şirketimiz sektördeki gelişmeleri takip ederek daima güncel ve uygun fiyarlarımız ile dikkat çekmekteyiz. Araç kiralama firması olarak müşterilerimizin daima isteklerine cevap verme ve beklentilerini eksiz bir biçimde karşılamak için ekip arkadaşlarımız ile çalışmaktayız. Araba kiralama şirketimiz; ekonomik araçlardan, VIP hizmet verebilmek için oluşturulmuş lüks araba modellerine kadar her sınıftan kiralık pick-up üst sınıf hizmet veremek asıl amacımız. Fiat Fullback tam bir arazi aracıdır.

Kiralık otomobillerimizi 21 yaşını doldurmuş ehliyet yaşı en az 1 sene olan müşterilerimize kiralama işlemi yapmaktayız. Kiralık arabalarımızda hiçbir ağır hasar kaydı bulunmamaktır. Kamyonet kiralama şirketi olarak araçlarımızın tamamı full kaskoludur. Ayrıca sigortası yapılmıştır. Yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı 7/24 çalışma arkadaşalrımız ile hizmet vermekteyiz. Dilerseniz ihtiyaç halinde yol yardım desteği vermekteyiz. Ücretsiz çekici hizmetimiz bulunmaktadır.

Gaziantep ili ilçelerine merkezi lokasyonlarımızdaki araç kiralama hizmeti vermekteyiz. Gaziantep Havalimanı, otogar ve adrese teslim ücretsiz kiralık arazi araçlarınızı teslim edebilir ve teslim alabiliriz. Kiralık pikap müşterilerimizi kredi kartı ve gereksiz provizyon blokeleri ile yıldırmıyoruz. Ödemelerinizi isterseniz senetsiz ve kefilsiz olarak yapabilirsiniz. Aylık kiralık araba kullanıcılarına özel sınırsız km imkanı ile mil kazanma hakkı sunmaktyız.

 

Fiat Fullback 2018 Dizel Aylık Kiralık Araba Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Gri
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x4
Üretim Yılı:
2018
Araç Konumu:
Gaziantep > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Pickup
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Diğer
Beygir Gücü:
150 HP
Motor Hacmi:
2442 CC
Model Serisi:
2.4 D Rock
Kilometre:
55.000 KM

Lütfen Formu Doldurun