Aylık Kiralık Araba Renault Trafic Passenger 2016

Aylık Kiralık Otomobil
Kiralık Araç

Hafif Ticari

Aylık

Manuel

2016

425 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Renault Trafic Passenger VIP bir konfor yaşamak istiyorsanız doğru kiralık araç tercihiniz olacaktır. İster yük taşımak için, ister yolcu taşımak için kullanabileceğiniz, kalabalık gerçekleştireceğiniz aktivetelerinizde en büyük yardımcınız olacaksınız. Taşıma kapasitesine göre yolculuğunuzda ki birim maliyeti en düşük araç tiplerinden biridir. Kiralık arabalarımızda ağır hasar kaydı bulunmamaktadır. Değişeni ve boyalı parçası yoktur.

Araç kiralama şirketi olarak kiralık araçlarımızın düzenli olarak yetkili serviler tarafından bakımları yapılmaktadır. Otomobil kiralama sektörde bulunan araçlarımızın tümü sigortalıdır özel olarak hırsızlık sigortası yapılmıştır. Kiralık arabalarımız full kaskoludur. Araçlarımız manuel vites olup vites geçişleri gayet yumuşaktır. Aylık kiralık araçlarımızın içerisinde hiçbir şekilde ağır koku ve sigara kokusu sinmemiştir. Kiralık otomobillerimiz teslim alındıktan hemen sonra otokuaförlerde dezenfekte edilmektedir.

Muğla ili tüm ilçelerine kiralık araç hizmetimiz bulunmaktadır. Milas Bodrum Havalimanı, otogar ve adrese teslim kiralık araçlarınızı teslim alabilir ve teslim edebilirsiniz. Bu işlemler esnasında sizlerden teslimat için ek bir ücret talep edilememektedir. Gece ve gündüz heran araç kiralama tesliminde yanınızdayız. Sınırsız km kullanım hakkı için firmamızadan aracınızı kiralamak yeterli olacaktır. kullanıcılarımıza süre kısıtlamamızda yoktur. Ödemelerinizi kredi kartı ile ödeme zorunluluğu yoktur. Dilerseniz senetsiz ve kefilsiz ödeme imkanlarımızdan da faydalanabilrisiniz.

 

 

 

Aylık Kiralık Araba Renault Trafic Passenger 2016 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Füme
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2016
Araç Konumu:
Muğla > Fethiye
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Hafif Ticari
Kasa Tipi:
Kamyonet
Beygir Gücü:
126 - 150 HP
Motor Hacmi:
1601 - 1800 CC
Model Serisi:
1.6 dCi Passenger
Kilometre:
150.000 KM

Lütfen Formu Doldurun