Günlük Kiralık Araba Fiat Doblo 2010 Gri

Günlük Kiralık Araç
Araba Kiralama

Hafif Ticari

Günlük

Manuel

2010

185 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Günlük kiralık araçlarımızın yüksek performans ve dayanıklılığı ile tüm yükünüzü zahmetsizce taşıyın. Fiat Doblo dizel bir motora sahiptir. MPV kasa tipine sahip olan aracın motor hacmi 1.3’tür. M segmenti olan Fiat Doblo’nun 180 Tork gücü bulunmaktadır. Kiralık araçlarımız iç ve dış tasarıma sahip, düşük yakıt, yüksek performans sunan bir otomobildir.  Kiralık otomobilimiz manuel vites olup vites geçişleri oldukça rahattır.

Günlük kiralık arabalarımızın düzenli olarak periyodik bakımları yapılmaktadır. Kiralık arabalarımızda ağır hasar kaydı bulunamaktadır. Otomobil kiralama firması olarak tüm araçlarımızın full kaskosu vardır. Sigortası yapılmıştır. Kiralık otomobilimizin 6 ileri vites, çift sürgü, ön/arka sis farı, elektrikli yan aynalar, 4 cam otomatik, park sensörü, fonksiyonel direksiyon, klima, merkezi kilit,lastik basınç sensörü, yol bilgisayarı,kol dayama, ABS / ESP / ASR gibi birçok özellikleri bulunmaktadır.

Sakarya ili tüm ilçelerine adrese ve otobüs terminallerine araç teslim hizmetimiz bulunmaktadır. Sınırsız km tüketim ile yolculuğunuzun tadını çıkarın.Hizmet bedeli kiralama işlemleri esnasında yapılması gerekmektedir. Ödemelerinizi kredi kartı ile ödemek zorunda değilsiniz. Senetsiz ve kefilsiz ödeme fırsatlarımızdan faydalanabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

.

Günlük Kiralık Araba Fiat Doblo 2010 Gri Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Gri
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2010
Araç Konumu:
Sakarya > Karasu
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Hafif Ticari
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Diğer
Beygir Gücü:
105 HP
Motor Hacmi:
1598 CC
Model Serisi:
1.6 Multijet Premio
Kilometre:
200.000 KM

Lütfen Formu Doldurun