Renault Taliant Siyah Dizel Uzun Dönem Kiralık Araç

Araç Kiralama
Uzun Dönem Kiralık Otomobil

Otomobil

Uzun Dönem

Manuel

2020

300 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Araç kiralama firması olarak tamamen yerli sermaye ile perakende araç alım-satım operasyonu ile başladık. Faaliyetlerimize kısa dönem içerisinde araç kiralama hizmetini de ekledik. Şirketimiz günlük, aylık ve uzun dönem kiralık araba olmak üzere kiralama hizmeti vermektedir. Müşterilerimize ekonomik, kaliteli ve bakımlı otomobil kiralama çözümleri sunmaktayız.

Kiralama sözleşmesini onayladığınız gün sizi otomobilsiz bırakmıyor, sözleşme yaptığınız sınıfta bir aracı adresinize teslim ediyoruz. Araba kiralama şirketi olarak ücretsiz olarak aracınızı size teslim edip yine ücretsiz olarak ilçe farketmekzsizin teslim alıyoruz. Kiralık otomobillerimiz full kaskoludur. Araçlarımızda hiçbir ağır hasar kaydı bulunmamaktadır. 7/24 Müşteri temsilcilerimiz aracılığı ile yol yardım hizmeti vermekteyiz.

Düzce şehri tüm ilçelerine kiralık araç hizmetimiz bulunmaktadır. İster adrese teslim, isterseniz otogardan  teslim alabilir ve teslim edebilirsiniz. Uzun dönem kiralık araçlarımıza özel sınırsız km fırsatını kaçırmayın. Hizmet bedelinin araba kiralama işlemi onayladıktan sonra yapılması gerekmektedir. Ödemelerinizi yeni başlatmış olduğumuz senetsiz ve kefilsiz ödeme kolaylığından faydalanabilirsiniz.

Renault Taliant Siyah Dizel Uzun Dönem Kiralık Araç Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Uzun Dönem
Araç Renk:
Siyah
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2020
Araç Konumu:
Düzce > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
90 HP
Motor Hacmi:
999 CC
Model Serisi:
1.0 T Touch
Kilometre:
20.000 KM

Lütfen Formu Doldurun